Banka Hesap

Takip Programı

 

Banka hesap takip ile banka hesaplarına ait her türlü giriş/çıkış işlemlerinizi, daha detaylı takip etmeyi ve raporlamayı sağlar.

Banka Hesap Takibi

Banka Hesaplarınız ile ilgili tüm işlemleri yapabilir analiz edebilirsiniz.

Banka Hesap Tanımlama

Dijitalleştirilmiş döviz türlerinde ve istediğiniz miktarda banka hesabınızı tanımlayabilirsiniz.

Banka Hareketleri

Banka hareketlerinizi kolayca takip edin ve tüm işlemlerinizin ayrıntılarına anında erişin.

Banka Modülünde Neler Sunulur ?

Banka Modül Ekranı

Banka işlemlerine ve Banka Hareket Listesi’ne kolayca erişin. Ayrıca Banka Hareket Toplamları grafiği sayesinde geçmiş hareketlerinizi görüntüleyin detaylarına erişin ve kolayca analiz edin.

Banka Hesap Takibi

Tüm banka hesaplarınıza ait toplam bakiye durumlarını toplu bir şekilde kolayca listeleyebilir hareketleri görebilirsiniz. Dilerseniz, bu raporları Pdf veya Excel dosyası olarak kaydedebilirsiniz.

Banka Hesap Tanımlama

Banka hesap tanımlarken belirlemiş olduğunuz borç ve alacak muhasebe kodları (Örneğin:Bankalar[102]) sayesinde, banka hareketleriniz otomatik olarak muhasebeleşmeye hazır hale gelir. Hazırlanan bu kayıtları kontrol ettikten sonra onaylayarak yevmiye fişi oluşturma işleminiz kolayca gerçekleşir.

Banka Alacak ve Borç Dekontu

Bankalarınızla ilgili tüm para giriş ve çıkışları kayıt altına alın, takip edin, raporlayın ve analiz edin. Banka alacak borcunu, bankaya giren parayı gösterirken; banka borçları, bankadan çıkan parayı ifade eder. Bu iki dekont sayesinde, bankanızdaki tüm para hareketlerini net bir şekilde takip edebilirsiniz.

Havale Alma ve Gönderme

Havale alma ve gönderme işlemi kayıtlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde yönetin. Tüm havale hareketlerinizi detaylı olarak kaydederek, geçmiş işlemlerinizin takibini yapabilirsiniz. Böylece, aralarındaki para transferlerinizi anında ve sorunsuz bir şekilde takip edin.

Kredi ve POS İşlemleri

POS hesabındaki tutarlar bankadan tahsil edilebilir, banka kesintileri ayrıntılı olarak düzenlenebilir. Müşteriden yapılan POS tahsilatları, bankadan ileri tarihlerde tahsil edilecek şekilde otomatik olarak saklanacak ve bu kayıtlar düzenlenerek kolayca takip edilebilir.

Banka Gelir Gider Takibi

Banka gelir ve giderlerinizi ayrıntılı olarak takip edebilir, her işlemin gerçekleştiğini net bir şekilde görebilirsiniz.

Banka Virman

Bankalarınız arasındaki virman işlemlerinizi kaydedin, banka hesaplarınızın tüm hareketlerini takip edin.
 

Banka Raporlarımız

Z

Banka Hesap Ekstre

Banka Hesap Ekstre detaylarıyla raporlarını alın, analiz edin.
Z

Banka Hareketleri

Banka hesaplarınızın hareketlerini tutarlarıyla birlikte görün.
Z

Banka POS Hareketleri

Banka hareketlerinizi, POS işlemleriyle detaylı bir şekilde görün.
ADDMISSION

Banka Modülünün Avantajları

Verileriniz Güvende

Tüm banka işlemleriniz bulut tabanlı bir sistemde depolanır. Sadece yetki verdikleriniz görür ve kayıt altına alır. Verilerinize her yerden güvenle erişin, fiziksel risklerini ortadan kaldırın.

Hızlı İşlem

Banka modülü ile tüm bankacılık işlemlerini takip edin. Para transferleri, hesap bakiyeleri, kredi ödemeleri, çek işlemleri gibi işlemlerinizi kolayca yönetin raporlarına ulaşın analiz edin.

Raporlar

Banka hesaplarınıza ait tüm işlemler, ödemeler ve bakiye hareketlerinizi detaylı olarak raporlayın. İhtiyacınıza göre özelleştirilebilen raporlarla, belirli bir döneme ait finansal performansı değerlendirin.

Bugün Kaydol!

Sisteminizi saniyeler içerisinde kuralım ve kullanmaya başlayın.

30 yıllık tecrübesiyle, kurumsal kaynak planlama ve yönetimi süreçlerinde uzmanlaşmış, farklı sektörlere hitap eden çeşitli projelere imza atmış güvenilir bir çözüm ortağıdır.

Bize Ulaşın

 

Adres: Güzelhisar Mah. Çankırı Bulvarı

Turgut Reis Sk. No:2  Akyurt/ANKARA

Telefon: +90 312 911 2276

Email: iletisim@aaro.com.tr

AARO Yazılım

 

Sürekli gelişen yapımız ve kapsamlı tecrübemizle, sektör bağımsız olarak tatmin edici ve ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler sunan güvenilir hizmet ortağınızız.

İnceleyin  »

Aaro'yu keşfetmek için demo hesabını hemen deneyin, kendi iş süreçlerinizde nasıl uygulayabileceğinizi görün.